Van hardlopen naar mijn eerste blog!

HEB JE DIT GEREGELD? HEB JE DAARAAN GEDACHT?

Tijdens mijn rondje hardlopen krijg ik een aantal appjes binnen van een vriendin. Of ik al nagedacht heb over mijn eerste blog. En dat ik op Twitter zou moeten en op Facebook en ze noemt nog een aantal social media.

Tja mijn website, Petra Brantsma Mantelzorgmakelaar Groningen is online, en dan krijg je ook al deze vragen. Maar ik beken ik heb er geen kaas van gegeten en app haar dan ook terug: “HOE MOET DAT DAN”?

Maak je maar niet druk appt mijn vriendin terug, “ik regel alles voor je. Schrijf jij nu maar een blog. Ik doe de rest”. Wat ben ik blij met mijn lieve vriendin. Zij regelt alles voor mij.

HET BLIJE GEVOEL

Het blije gevoel dat ik krijg bij alle hulp van mijn vriendin, wil ik ook graag doorgeven in mijn werk als mantelzorgmakelaar. Regelen, helpen, adviseren, ondersteunen en begeleiden. Samen denken in mogelijkheden, om de zorg voor je partner, broer, zus, ouder, vriendin zo goed mogelijk in balans te houden met je eigen leven.

HERKENBAAR?

Het verkrijgen van de juiste zorg vraagt veel tijd, energie en doorzettingsvermogen. Vragen stellen, uitzoeken hoe procedures werken, onderzoeken wat de mogelijkheden zijn bij de verschillende instanties. Zoeken naar de beste oplossing, begeleiding en mogelijkheden voor de zorg van je naaste. Waar kan ik terecht? Waar vind ik een luisterend oor?

INZET VAN DE MANTELZORGMAKELAAR

Als mantelzorgmakelaar kan ik een bijdrage verlenen, door regelwerk en uitzoekwerk over te nemen. Je te ondersteunen en begeleiden, zodat de belasting voor je afneemt en er meer balans zal zijn tussen “zorgen voor en zorgen om”.

Het hardlopen heeft mij de inspiratie opgeleverd, om mijn eerste blog te schrijven. Hopelijk heeft het lezen van mijn blog jou opgeleverd, dat je weet dat je hulp en steun kunt krijgen bij het zorgen voor je naaste. Dat je met een gerust hart regelwerk en uitzoekwerk uit handen kan geven.